Oamenilor le place sa sarbatoreasca si romanilor parca mai mult ca oricui altcuiva. Cum avem ocazia iesim la un gratar cu mici si bere, iar cand se lasa frigul umplem puburile si cluburile. Indiferent de ocazie, avem grija sa ne simtim bine. Evenimentele incep, insa, sa-si piarda din numarul mare de traditii pe care-l prezentau candva. Nunta incepea acasa, se mergea la biserica si apoi intr-un local, desi ma gandesc ca poate chiar si traditia cu localul este ceva mai noua, nunta intorcandu-se acasa dupa ceremonia religioasa.

Un nou mod de a-ti organiza nunta este sa o faci in aer liber, eliminand biserica aproape complet din plan. Nunta nu mai incepe de acasa, neaparat, ci lumea asteapta in zona in care va avea loc ceremonia. Aceasta poate avea loc la o padure, la malul marii daca nu stai prea departe de ea sau chiar intr-o gradina particulara. Un loc frumos ar fi o si o gradina botanica – din ce am cautat pe internet, se pare ca se pot organiza astfel de evenimente si acolo. Astfel, se elimina biserica. Dupa cum stiti, pentru a legaliza casatoria aveti nevoie de primar, nu de preot, cea de la biserica fiind simbolica, in fata lui Dumnezeu. Biserica si-a pierdut de ceva timp din importanta, acum existand si cupluri la a doua casatorie (dupa divort) care cununa sau boteaza, lucru care era complet interzis inainte.

Insa, daca tot duci lumea intr-o zona mai indepartata, normal este sa organizezi si evenimentul acolo. De obicei se organizeaza nunti la corturi – stiu cum suna, insa puteti cauta mai multe imagini pe Tent Event Romania pentru a vedea despre ce vorbesc. Aceste corturi sunt foarte mari si spatioase, de bun gust, oferind loc tuturor invitatilor loc de desfasurare si un decor pe care probabil ca nu l-au mai intalnit foarte des. Daca tot este ziua ta speciala, de ce nu o faci cu adevarat unica si diferita de tot ceea ce au facut prietenii si rudele tale pana acum?

Nici petrecerile pentru copii nu mai sunt la fel ca cele din anii 1990. Treptat, petrecerile celor mici s-au mutat in localuri, mai ales ca unele precum Mc Donald’s au oferte si locuri special amenajate pentru astfel de activitati. O moda care se poarta pentru petrecerile celor mici acum este sa aduci animatori care sa reprezinte personajele lor preferate, de la Batman pana la diferite printese Disney. Sigur, cheltuiesti ceva bani, insa este o amintre de neuitat pentru toata lumea implicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.