Zippo

OK, nu stiu daca brand-ul de parfum Zippo contine butan sau miroase ca atare, in ciuda faptului ca este produs intr-o sticluta sub forma de bricheta. Parfumul este numit „Zippo, femeia”, care are beneficiul de a suna ca un brand de parfum Zippo, precum si a atractie de circ.

Este o alegere atat de ciudata pentru ca, in timp ce majoritatea parfumurilor sunt numite dupa niste idei abstracte („Da, Chanel, banuiesc ca asa ar mirosi cifra 5”), aici este vandut un container care, in mod normal, contine un alt fluid, unul care te poate ucide daca il mirosi prea mult. E ca si cum ai face apa de colonie intr-un borcan verde etichetat „zeama de castraveti” – parfumul ar putea sa miroasa bine, dar majoritatea oamenilor nu vor afla niciodata.

Ciudat, dar brandul de brichete de unica folosinta Bic si-a incercat si el norocul la branduri de parfum nepotrivite cand au lansat cateva parfumuri diferite, indicate prin culoari. De fapt, au lansat 16 parfumuri diferite in 1988 si, da, le-au pus in sticlute care imitau niste brichete mici, in cazul in care ti-ar fi venit nebuneasca idee ca ar fi mirosit ca pixuri sau aparate de ras.

I s-a facut reclama ca fiind un „elegant parfum frantuzesc pe care ti-l poti permite” pentru ca era cinci dolari si era vandut in sticlute mici, de buzunar. Productia a fost incetat in Statele Unite in 1991, dar inca se produce in Iran, unde, probabil, este folosit ca vreo forma de tortura.

Balsamul de buze cu arome nu reprezinta ceva nou – cu totii am auzit melodia aia de la Katy Perry. Daca tot vrei sa te dai cu ceara pe buze, ar putea la fel de bine sa aiba gust a ceva, nu? Dar pare sa fie o distanta foarte mare intre balsamul cu aroma de guma si cei cu aroma de … Cheetos.

Produsul acesta, care a fost produs pentru o scurta perioada in 2005, a fost starpit de catre producatorul de balsam de buze Lotta Luv, care care sa fie specializat in producerea de balsam care are gust de mancare. Insa, desi multe „arome” au sens, precum guma de mestecat, se pare ca cererea pentru un balsam care, potrivit un client, „siroase ca branza stricata”, nu a fost foarte mare. In plus, daca vrei sa te saruti cu cineva care are pudra de Cheetos intinsa pe fata, nu este greu sa gasesti in ziua de azi.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *