Mereu sunt in cautarea de continut nou: uneori pentru a ma inspira pentru o noua postare, alteori doar pentru a pierde timpul liber. Din pacate, am descoperit ca foarte multe bloguri romanesti nu sunt exploatate la nivelul lor maxim: postarile sunt adesea incomplete sau, pur si simplu, pagini de jurnal. Nu zic ca nu este interesanta si aceasta parte a blogurilor, insa nu ma fascineaza in mod special.

O exceptie de la aceasta regula este eblogs.eu. Blogul nu este foarte vechi, incepandu-si activitatea in a doua jumatate a lunii februarie in 2014 (ceea ce inseamna ca este doar ceva mai vechi decat blogul acesta, de fapt). Postarile nu apar intotdeauna in fiecare zi, inse se merita sa-l verifici din cand in cand, poate, sa zicem, de doua ori pe saptamana?

Eblogs.eu isi doreste sa prezinte informatii din tematici diferite, precum finante, frumusete, sanatate, turism, noutati online (aplicatii media, social media, unelte) si tech news (gadget, laptopuri, smartphone, tablete). Dupa cum vedeti, articolele variaza in diversitate, asa cum consider ca ar trebui sa fie pe fiecare blog, mai ales unul la inceput de drum.

Am observat ca blogul pare sa fie adresat mai mult femeilor, ca urmare a unor articole care vorbesc despre alegerea perfecta a rochiei de mireasa si idei de nunta, durerile abdominale in cazul femeilor, diferite trucuri pentru sanatatea si stralucirea parului tau, inseminarea artificiala, cum sa te faci populara in cercul lui de prieteni sau machiajul potrivit pentru diferite ocazii. Asta nu inseamna ca daca nu esti barbat nu ai ce cauta pe blog, restul subiectelor abordate fiind unisex: suplimentele alimentare, obiceiuri de munca, importanta mesei de pranz etc.

Categoriile sunt dispuse in partea de sus a paginii, fiind usor accesibile. De asemenea, fiind incluse mai putine categorii, blogul nu arata aglomerat, dupa cum arata altele cu cate o suta de categorii, in care oricum nici nu se posteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.