Cu siguranta ca ai in grupul tau de amici un sagetator. Ai putea spune ca il cunosti destul de bine, dar cand vine vorba de sagetatori, foarte putini se lasa cunoscuti de persoanele din jurul lor. Doar putine persoane din viata unui sagetator ajung sa ii cunoasca si sa ii vada cu adevarat. Acest lucru este un element care ii defineste. Sagetatorii nu sunt persoane care isi arata sentimentele prea des, fata de unele persoane acestia nu isi vor impartasi niciodata sentimentele sau viziunile. Doar persoanele care le considera speciale in viata lor ajung sa aiba acces la informatiile care ii definesc cu adevarat. Asadar daca ai un sagetator in grupul tau de prieteni care ti-a impartasit de mai multe ori ganduri ascunse, ar trebui sa ii tii aproape pentru ca esti un prieten de incredere pentru acesta.

Sagetatorii sunt mai mereu atrasi de ceea ce e nou si interesant. In cazul in care vrei sa atragia atentia unui sagetator, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un element destul de important care sa le placa si vor avea atentia indrepatata spre tine. Totul este sa reusesti sa o mentii, intrucat acestia au tendinta de a se plictisi foarte repede si isi vor indrepta atentia catre un alt lucru care li se pare mult mai interesant.

Cum spuneam mai sus, acestia u tendinta de a nu isi arata sentimentele. Unele persoane s-ar putea simti jignite de faptul ca sagetatorii dau dovada de lispa de sensibilitate si iubire in anumite momente. Este un adevarat mecanism de aparare in aceste momente. Pentru sagetatori orice demonstratie de sentimente e vazuta ca o slabiciune. Acestia nu doresc sa fie vazuti niciodata ca fiind slabi, de aceea adopta o masca de siguranta si indeferenta. Ar trebui sa ai mare rabdare cu un sagetator pentru a il putea intelege pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *