Este normal ca la inceputul unei relatii lucrurile sa meaga foarte bine, sa fie foarte bine si sa va intelegeti foarte bine unii cu altii. Apoi, pe parcursul relatiei lucrurile incep sa devina din ce in ce mai reci si relatia nu mai este atata de frumoasa cum era la inceput.

Probabil ca stiti ca in momentul in care ne indragostim ne pierdem mintile si nu mai vedem ceea ce ar trebui de fapt sa realizam. Asa ajungem sa face diferite greseli si sa ne pierdem timpul si energia. In cazul in care esti intr-o relatie toxica, iata ce ar trebui sa stii si cum ar trebui sa faci pentru a iesi din ea:

Se intampla deseori ca unii barbati sa fie pur si simplu insetati de atentie. In cazul in care partenerul tau astepta mereu sa fie tratat frumos, sa fie mereu ridicat in slavi poate ca ar trebui sa parasesti aceasta relatie. De foarte multe ori se intampla ca aceti barbati sa fie extrem de rasfatati, in general de catre mama si din acest motiv ei considera ca totul li se cuvine si ca ar trebui sa primesca totul neconditionat. In schimb, ei nu ofera nimic chiar daca pretind sa li se ofere totul. Acest tip de barbat trebuie sa iasa cat mai repede din viata ta.

De asemenea se intampla de foarte multe ori ca unii oameni sa porneasca intr-o relatie cu premisa de a schimba partneerul. Daca incerci sa schimbi partenerul nu vei reusi sa faci nimic. Trebuie ca inca de la inceput sa nu consideri ca ai ceva de schimbat. Sigur ca partenerul tau nu va fi perfect si nici nu trebuie sa ai aceste asteptari insa este o diferenta intre a vrea sa schimbi o persoana si a o accepta cu bune si rele. Intr-o relatie sanatoasa partenerii se accepta cu bune si cu rele iar intr-o relatie toxica isi doresc sa schimbe ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *