Stim cu totii cat este de important sa avem prieteni, sa avem persoane dragi aproape care sa ne asculte si sa ne ajute atunci cand avem nevoie. Sigur ca de foarte multe ori unele persoane pot sa ne fie mai aproape decat ne-ar fi rudele sau alte persoane insa in cealalta extrema se afla sunt persoanele care nu cred nici cat de putin in prieteni. Atunci cand vorbesc despre a doua categorie de oameni, ma refer la acele persoane care nu au incredere in nimeni si nimic si considera ca nu exista prietenii care sa ii sustina sau care sa le vrea cu adevarat binele.

In ziua de astazi, pentru tineri exista o multimee de oportunitati prin care pot sa isi faca diferiti prieteni, din diferite categorii de personalitati. Plus ca adolescentii nu mai sunt atat de introvertiti asa cum erau acum cativa ani, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca exista aceste retele de socializare care sunt foarte importante pentru tineri.

Totusi, daca vrei sa iti faci noi prieteni insa nu stii care este cheia poti sa afli acest lucru, Iata cateva modalitati care te vor ajuta sa iti faci noi prieteni:

Sunt destule asociatii in care te poti inscrie si poti participa la evenimente organizate special pentru membri. In scoala generala mi-am facut prieteni pentru ca participam ca suporter la toate meciurile echipei de fotbal din scoala. Ramai cat mai activ / activa social si vei avea ocazia sa intalnesti multi tineri care pot sa devina prietenii tai.

De asemenea, nu trebuie sa astepti sa vina alte persoane la tine sa se prezinte. Poti s amergi oricand sa te prezinti singur si cu siguranta nu vei fi respins daca vei merge in locurile potrivite.

Implica-te intr-un grup de oameni sau diferite activitati extrascolare. Acestea te vor ajuta sa cunosti foarte multi oameni si cu siguranta se vor lega prietenii furmoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *