Uneori se zice ca nu este bine sa fii chiar atat de geloasa si sa il tii din scurt, dar uneori este bine sa o faci. Atunci cand trebuie fii geloasa pentru a-i arata iubitului tau ca chiar tii la el. In acest fel castigi si mai multe puncte in inima lui.

Indiferent cat de stransa este relatia voastra uneori este aproape imposibil sa ” nu turbezi de gelozie”. Terapeutii spun ca putina gelozie nu strica chiar este benefica uneori.

Si este cam greu sa iti dai seama in ce situatii ar trebui sa te faci verde de furie dar exista cateva lucruri care trebuie sa le iei in calcul. Primul lucru care ar trebui sa iti dea de gandit si sa te faca sa fii geloase este faptul ca nu iti spune niciodata cui ii da mesaje.

Trebuie sa discuti cu el, totusi nu trebuie sa existe secrete de genul intre voi. Intradevar o mica intimitate nu strica, dar nici chiar asa. Este important sa stii cu cine comunica, nu cred ca iti doresti sa te trezesti pe viitor cu diferite surprize.

De asemenea daca noua colega de serviciu a iubitului tau arata ca un topmodel ai putea fi un pic geloasa. E o diferenta ca iubitul tau sa treaca pe strada pe langa o tipa care arata super, si alta sa munceasca 40 de ore pe saptamana langa ea.

Spune-i ca nu esti deloc incantata ca petrece atat de mult timp cu ea. O intalnire cu o fosta mare iubire ar trebui sa te faca foarte geloasa.  Si normal ca ai face orice numai ca el sa nu mearga la aceasta intalnire, desi el ti-a marturisit ce are de gand.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ii ascunzi ceea ce simti. Si daca vorbim de o petrecere de burlaci intr-un club de streaptese. Daca totusi nu esti de acord cu situatia este mai bine sa ii spui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.