Stailer

O programare la un salon de beauty poate fi o adevărată bătaie de cap. Asta pentru că trebuie să cauți pe rând saloanele de profil din zona în care locuiești, trebuie să vezi care este programul lor de muncă, să suni la recepție și de acolo o adevărată aventură. Asta pentru că nu prea sunt șanse să găsești locuri libere când ai nevoie și trebuie să te organizezi în funcție de programul stilistului. 

Plus că deseori nici nu au timp cei de la recepție să răspundă la fiecare apel și probabil vei pierde cam mult timp. Motiv pentru care te vei bucura să afli despre Stailer, platforma care te poate programa la salon în doar câteva minute. Poate deveni asul tău din mânecă, despre care poți afla mai multe în continuarea acestui articol. 

Alege salonul la care vrei să mergi

Dacă vei utiliza platforma pentru programari Stailer nu doar că vei găsi lista cu locuri libere la salon, ci poți alege stilistul la care vrei să mergi. Asta pentru că vei vedea toate informațiile care te interesează, despre fiecare salon în parte. 

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza o programare cu Stailer sunt:

  1. Selectarea filtrelor 

Chiar de pe prima pagină a platformei sau a aplicației vei vedea lista cu criteriile de selecție. Va trebui să alegi genul, orașul, serviciul, data și ora. În funcție de aceste criterii platforma va genera lista cu disponibilități, cu toate informațiile la îndemână.

               2.Comparația între saloane

Pentru fiecare salon disponibil vei putea vedea prețul, locația, informații despre salon, timpul de lucru și chiar poze ale altor lucrări. În funcție de aceste aspecte poți compara fiecare salon astfel încât să alegi la final varianta care ți se potrivește mai bine.

              3.Finalizarea programării

După ce ai decis unde vrei să mergi poți finaliza programarea. Dacă ai cont pe platformă informațiile vor fi completate automat. Dacă nu, va trebui să notezi câteva informații pentru a finaliza programarea. Astfel poți realiza o programare în doar câteva minute, fără apeluri la saloane sau alte bătăi de cap. Poți descoperi mai multe detalii aici.

               4.Vizita la salon

Mai apoi tot ce trebuie să faci este să mergi la salon și să te bucuri de serviciile pe care le-ai ales. Vei descoperi stiliști cu experiență care știu să se adapteze în funcție de fiecare client în parte, de preferințe.

Gratuit, rapid și transparent

Astfel că Stailer poate fi acea aplicație sau platformă care îți vine în ajutor de fiecare dată când vrei să mergi la un salon de beauty. În lista sa vei găsi servicii atât pentru femei cât și pentru bărbați, din toate sferele beauty pe care le poți întâlni la un salon de profil. 

Nu va trebui să plătești absolut nici un ban pentru a utiliza Stailer și nu există limită de programări pe care le poți face. Economisești timp prețios și te poți programa chiar în pauza de la muncă sau când ești în tramvai sau oricând ai câteva minute libere. Vezi toate informațiile care te interesează, deci nu mai sta pe gânduri și programează-te la salon cu Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *