Lungimea degetului inelar este un indicator la cat de mult testosteron ai fost expus in pantec. Cu cat e mai lung inelarul, cu atat mai mult testosteron. Deci e usor de imaginat ca femeile ar putea sa vada acest lucru ca fiind un lucru atractiv, chiar daca la un nivel subconstient. Dar, chiar daca degetul nu este vizibil, tot functioneaza.

Un studiu realizat de catre Camille Ferdenzi de la Universitatea din Geneva a afirmat ca, printre alti factori, lungimea degetului inelar a jucat un rol important pentru nivelul de atractivitate al unui barbat.

Determinarea relatiei s-a facut prin prezentarea unor fete de barbati unui grup de femei, care a trebuit sa le dea o nota pentru masculinitate si atractivitate. Surprinzator, desi nu le-au vazut mainile, barbatii cu un deget inelar lung au fost considerati ca fiind cei mai atragatori.

Ce a fost ciudat, insa, a fost faptul ca o reactie pozitiva nu a fost intotdeauna asociata cu un grad mare de masculinitate. Asta inseamna ca este posibil ca un barbat sa aiba degetul inelar mai mult, deci sa aiba mai mult testosteron prenatal si, implicit, o fata mai atractiva, dar sa nu arate neaparat mai masculin.

Asta nu inseamna ca trebuie sa incepeti sa va pensati. Acest testosteron este prenatal, care este diferit de testosteronul adult care regleaza tonul vocii si mirosul corpului, si nu prea poate fi schimbat, pentru ca-si termina treaba in momentul in care te nasti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *