Fiecare barbat si femei are preferintele lui cand vine vorba de sex. Acestea variaza in functie de tipul omului. Chiar daca oamenii refuza sa recunoasca, cu totii avem fantezii pe care ne-am dori sa le punem in practica mai devreme sau mai tarziu doar ca ne jenam cand vine vorba sa ii spunem partenerului ceea ce ne dorim. Barbatii isi doresc in pat o femeie cu incredere in ea, dezinhibata. Iata cateva mituri care il vor impresiona cu siguranta pe partenerul tau.

Incearca scenarii precum detinutul si politista. Fii politista care il pazeste si de care el depinde. Joaca-te cu el si cu imaginatia lui, dupa care scufundati-va in visul erotic. Vei simti dependenta dulce si libertate. Te poti juca cu scenariul, in functie de imaginatia ta.

Fa-o pe autostopista. Gaseste momentul potrivit, intr-o noapte cand sunteti in masina, opreste masina si fa autostopul astfel incat el sa intuiasca ceea ce iti doresti. Astfel, veti deescoperi sexul instantaneu la care el nu iti va putea rezista. Retragerea intr-un loc ascuns si in alt mediu, va crea o legatura inedita intre voi si veti avea parte de experiente de neuitat.

Fii  profesoara  lui de sex. Invata-l, ia-l ca si cum el nu ar avea nici o cunostinta in materie de sex. Fii jucausa si arata-i ce poti.

Fii fata de la linia fierbinte, sexy, frumoasa si experta. Glasul tau trebuie sa il convinga ca partenerul tau sa fie dispus sa plateasca oricat pentru a te cunoaste. Uimeste-l prin modul in care te imbraci, te aranjezi si te intalnesti cu el intr-un clob. Lucrurile vor lua amploare si vor decurge de la sine.

Fa-i un streptease. Fie intr-un cadru romantic sau erotic, un streptease este asteptat de un barbat oricand.

Fii dispusa ca intr-o seara sa faci absolut ce iti cere el. Comporta-te ca si cum ai fi ” sclava lui ” asteptand o noua porunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *