Tehnologia evolueaza atat de mult incat ne este aproape dificil sa tinem pasul. Exista produse care abia sunt introduse pe piata si in numai cinci ani incep sa dispara, devenind doar o amintire placuta, aceasta fiind una din problemele impuse de tehnologie. Cu toate acestea, mai exista, din cand in cand, cate un produs tehnologic care continua sa existe si sa para imun la progresul si evolutia tehnologiei. Ei bine, se pare ca rezistenta adevarata este cea care descrie calitatea celei mai bune forme de tehnologie. Pornind cu acest lucru in minte, specialistii au realizat un top a tehnologiilor care vor continua sa existe si in urmatorii 15 ani, fiind aproape imposibil de prezis pe o perioada mai lunga decat aceasta. Destul de ciudat insa, fiecare din aceste elemente exista deja pe piata de cativa ani de zile.

Tehnologii populare

E-mail-ul: prima forma de comunicare a utilizatorilor de Internet nu pare sa plece nicaieri. Bineinteles, exista personaje publice importante care sustin ca era e-mail-urilor se apropie de final, dar, daca intr-adevar acest lucru s-ar produce, atunci momentul se afla foarte departe de noi. Intr-adevar, aplicatiile de mesagerie instant au devenit foarte populare in ultima vreme, dar asta nu inseamna ca oamenii isi pot sustine afacerea cu chat-ul de la Facebook sau WhatsApp- nu implica seriozitate. E-mail-ul este un mediu sigur si privat, si va ramane asa pentru o perioada foarte lunga de timp.

Laptop-uri si PC-uri: am fost martori la disparitia lenta a PC-ului, e drept, dar cu toate acestea PC-ul nu va dispare complet. Computerele inca reprezinta o alegere a industriilor specializate, cu toate ca prezenta lor se poate diminua in casele oamenilor. Vanzarile de laptop-uri vor fi depasite de vanzarile la tablete, dar asta nu inseamna ca vor disparea si ele.

Televizoarele: Apar din ce in ce mai multe modalitati prin care ne putem consuma serialele noastre preferate: serviciile de streaming incep sa tina locul TV-urilor. Dar, cu toate acestea, nu ajungem sa aruncam TV-ul din living doar pentru ca ne uitam la seriale de pe laptop. Avand in vedere inovatiile din acest domeniu, cu siguranta vom fi martori la evolutie in acest domeniu, care vor implica ecrane curbate si afisare transparenta, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.