Casa, Diverse

Top 3 cele mai mici locuinte din lume

Te-ai saturat de apartamentul in care stai si doresti sa te muti din nou? Poate ca vecinii sunt cei care iti dau mari batai de cap si de aceea ai dori sa iti gasesti un apartament in alt loc. Ei bine, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de te muta. Exista apartamente atat de mici incat daca le-ai vedea cu adevarat te-ai multumi deja cu ceea ce ai- asta daca nu deja locuiesti intr-o locuinta extrem de mica.

Insa, orasele mari si aglomerate duc lipsa de spatiu, iar din aceasta cauza se dezvolta pe verticala si incearca sa construiasca locuri cat mai potrivite pentru oameni. Cu toate acestea, nu toate locuintele din blocuri sunt si incapatoare, existand apartamente atat de mici incat ai fi de parere ca nu incape nici macar o persoana. Chiar si asa, apartamentele din orasele mari ar putea sa te faca sa fii multumit cu ceea ce ai.

Cele mai mici apartamente din lume

11 metri patrati in Polonia- trebuie sa fii nebun sa iti doresti sa locuiesti intr-un astfel de loc, mai ales daca suferi si de claustrofobie. Szymon Hanczar este cel care a decis la locuiasca in acest apartament: locuinta include o bucatarie, o zona de citit, un pat etajat si o baie ascunsa.

12 metri patrati in Paris- spre deosebire de alte apartamente de acest gen, arhitectura acestei camere isi minte locuitorii si face sa para ca fiind o locuinta mai mare. Arhitectii Marc Baillargeon si Julie Nabucet au reusit sa creeze un spatiu mic dar care sa para cat de cat incapator.

8 metri patrati in Manhattan- Ei bine, daca esti claustrofob nu iti recomand sa locuiesti aici. Insa, daca vrei sa ai o locuinta in centrul New York-ului, atunci experienta de 700 de dolari poate fi unica. Este un loc excelent care se afla la o distanta mica de parc, sala si de transport in comun. De asemenea, nu exista bucatarie- dar este un frigider, o baie destul de marisoara, pat suspendat si chiar un mic birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *