Indiferent de tipul de om care esti, ca iti place marea, linistea sau viata de noapte, la un moment dat ai nevoie de o pauza de la orice. Asa ca vei gasi un sprijin la 6apartments.ro, acolo unde poti alege unul din cele 6 apartamente ce iti sunt puse la dispozitie pentru o vacanta de vis la Predeal, in linistea muntilor.

Poate ca nu este prima data cand auzi de aceasta locatie si poate ca si o vizitezi. Insa nimic nu se compara cu faptul ca o cazare bine aleasa iti poate complimenta intreaga experienta. Ori cand ai la dispozitie confort si rasfat orice altceva este mai prejos. Asa se intampla si la 6apartments.ro. Seriozitatea nu este singurul punct forte; aici ai parte de senzatia aceea de acasa, de loc primitor si deloc rece.

Departe de a concura cu ideea de hotel cu servicii asa cum te-ai obisnuit aici este vorba de apartamente in adevaratul sens al cuvantului. Nu exista acel lux si opulenta in ideea in care tehnologia te surpride insa nici nu este mai prejos fata de standardele actuale, de nivel modern. Ideea lor de baza este sa iti ofere un loc calduros, spatios, pentru ca vacanta la munte oricat de scurta ar fi sa iti priasca.

Apartamentele sunt in medie de 4 persoane ceea ce face ca familiile sa vina cu drag aici. Insa pot fi cei care pur si simplu sunt invatati cu rasfat si nu se limiteaza in spatiu. Camera imensa in care troneaza un pat dublu, matrimonial nu este singurul lor de dormit caci livingul este pe masura de primitor si detine o capanea ce se extinde. Cat despre dotari practic ai de toate, ustensile si parate electrocasnice pentru ca nimic de acasa sa nu iti lipseasca. Iar la capitolul baie rasfatul inseamna si un jacuzzi. Terasa insa este cea de mare efect, loc in care iti poti servi cafeaua de dimineata cu o imagine de o splendoare aparte. In functie de necesitati se poate alege si acel penthouse care poate gazdui pana la 6 persoane, cu un lux aparte. Totul pus la punct pana in cele mai mici detalii.

Cat despre locatia in sine Predealul nu este deloc de neglijat. Aici vii pentru sporturile de iarna, aici vii pentru linistea de munte si nu numai. Iamginile de care te bucuri reprezinta un concediu ideal in decursul caruia sa iti incarci bateriile pentru noi aventuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.