Orice om trebuie sa isi permita sa mearga macar  o data pe an in concediu pentru a se relaxa si pentru a se detasa de toate problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anului. Dupa un an de munca,orice persoana are nevoie de o vacanta bine meritata.

In ziua de astazi, oamenii merg la mare atunci cand au concediu si din acest motiv ei prefera sa aiba o perioada de vara libera.In perioada toamnei trebuie sa mai avem parte de un concediu chiar daca conditiile meteo nu sunt atat de prielnice si chiar daca nu mai sunt suficiente resurse financiare de alocat la fel cum erau in concediul in care ati fost pe litoral.

Destinatia perfecta pentru concediul de toamna sau de iarna este Branul. Aceasta parte a tarii este una dintre cele mai frumoase si ofera foarte multe obiective turistice puse la dispozitia doritorilor.

Iata cateva obiective turistice pe care nu trebuie sa le evitati daca mergeti in aceasta zona:

Castelul Bran

Sigur ca cel mai important este sa mergeti la castelul Bran deoarece acesta este unul dintre cele mai renumite obiective turistice din Romania, fiind recunoscut datorita legendei contelui Dracula.

Vama Medievala Bran

Este vorba despre un muzeu care a fost intemeiat in anul 1987 si care reuseste sa pastreze vie imaginea Branului ca fiind un punct vamal destul de important si care ofera turistului sau vizitatorului descrierea perfecta a evului mediu.

Culoarul Bran-Runcan

Si daca tot vorbim despre locurile frumoase ale acestei zone nu putem sa emitem faptul ca cel mai important drum turistic care leaga  zona centrala si sudica a Romaniei este acest culoarul Bran-Runcan. Pe acest drum veti intalni o multime de astractii turistice naturale precum cheile Dambovicioarei, Ghimbavului si alte vestigii istorice care identifica diferite elemente traditionale specifice acestor asezari rurale. Aici veti reusi sa vizitati si acele „sate traditionale” atat de mediate in ultima vreme.

Dupa ce vizitati aceasta zona superba a tarii nu puteti sa omiteti sansa de a vizita Conacul Boieresc. Aici veti gasi o pensiune care nu merita sa fie ratata. Plasarea este una minunata surprinzand cele mai frumoase peisaje iar personalul amabil este mereu in asteptarea dvs. conacul-boieresc.ro este o pensiune extrem de frumoasa care vine in asteptarea persoanelor care au nevoie de relaxare. Conacul este amplasat la Bran-Simon iar proprietarii sunt mereu in asteptarea turistilor, standu-le la dispozitie cu servicii de cazare, restaurant, ideal pentru oamenii care doresc sa se relaxeze dar si pentru o intalnire de afaceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *