aniversari copiiIdeile de tematici Mickey Mouse si prietenii pentru petrecerile celor mici sunt grozave in cazul in care copiii sunt pasionati de desenele si benzile animate cu personajele lor favorite Disney. A alege o tema pentru petrecerea juniorilor va adauga o nota festiva sarbatoririi zilei de nastere a celor mici si este grozav pentru a te asigura ca acestia chiar se vor distra copios. De asemenea, o tematica potrivita pentru petrecerile de copii este si un punct foarte bun din care sa porneasca intamplari memorabile si sa ramana amintiri frumoase.

Cand vine vorba despre aniversari copii personaje Disney, nimic nu il poate egala pe faimosul Mickey Mouse si pe prietenii sai din desenele animate. Ce poate incanta mai tare un grup de prichindei decat a vedea niste mascote uriase intruchipand personaje faimoase de la televizor si din cartile pe care le citesc parintii in fiecare zi? Indiferent de locatie, de varsta sau de gen, orice copil il va adora pe Mickey Mouse, pentru ca este unul dintre cele mai amuzante si mai inteligente caractere din desenele nemuritoare.

Daca tu, ca parinte sau ca nas al unui copilas, vei angaja pentru petrecerea juniorilor, niste personaje fabuloase Disney, atunci cu siguranta vei da lovitura si ii vei face pe cei prezenti acolo sa se simta cat mai in largul lor.

  1. Pentru a organiza cat mai bine o petrecere Mickey Mouse si prietenii lui, trebuie sa incepi cu invitatiile. Acestea trebuie sa il aiba pe iubitul personaj in prim plan si de asemenea si pe companionii lui – Minnie si Pluto, Donald si Daisy si asa mai departe. Poti compune un text foarte placut si plin de haz pentru a chema la petrecerea celui mic pe toti prietenii lui de aceeasi varsta si nu numai.
  2. Decoratiile de la petrecere trebuie sa fie tot in stilul Mickey Mouse. Asta include si costumatiile celor prezenti. Toti copiii trebuie sa fie imbracati in personaje ale clubului Disney: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto, cei trei nepoti ai lui Donald, etc. Aranjamentele de la petrecere trebuie sa fie colorate, baloanele pline de imagini din desene, flori si poze diverse din revistele de benzi desenate, dar si fetele de mese sau servetelele invitatilor trebuie sa fie cu tematica in cauza.
  3. Meniul Mickey Mouse. Pe langa decorul ideal si costumatiile in stil clubul Disney, si meniul care va fi pus la dispozitia invitatilor va trebui sa surprinda. Asadar aperitivele, bauturile racoritoare de la mese, dulciurile, dar mai ales tortul sarbatoritului il vor avea pe Mickey Mouse in plan principal. Acesta va putea fi realizat chiar de catre parinti sau familie, ori se poate recurge la serviciile unor patiseri profesionisti.

Toate aceste minunatii pot fi planuite in amanunt pentru a sarbatori cat mai frumos ziua de nastere speciala a unui prichindel. Cu siguranta, o tematica in genul desenelor animate ii va inveseli pe toti prezenti si ii va face sa isi aminteasca de acest eveniment cel putin pentru o perioada de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *